2013. szeptember 3., kedd

Filmes hírek (szeptember)




E. L. James: A szürke ötven árnyalata




Film készül a nagysikerű erotikus regényből. A szereplőválogatást övező izgatott várakozásnak vége, ugyanis megvan a film két főszereplője! Anastasia Steele-t Dakota Johnson, Don Johnson és Melanie Griffith lánya alakítja, míg Christian Grey szerepére Charlie Hunnam-t választották, akit a Kermény motorosokból ismerhetünk.

A női főszereplő személye sosem osztja meg annyira a sikerkönyvekből készült filmek rajongóit, mint a férfi főszereplő kiválasztása. A könyv rajongói közül sokan csalódottak, ugyanis más színészt képzeltek el Christian Grey megformálására. Reméljük azonban, hogy Charlie Hunnam is megállja majd a helyét és bebizonyítja, igenis alkalmas a szerepre. Ezt azonban csak a film bemutatója alkalmával tudhatjuk meg, ami előreláthatólag 2014-re várható.





Lauren Kate: Fallen


Megfilmesítik Lauren Kate Fallen-sorozatát is. A szereplőválogatás javában zajlik. Luce szerepére Addison Timlint választották, aki már a Kaliforgia c. sorozatban bemutatkozott, Danielt pedig az angyalarcú Jeremy Irvine fogja alakítani. Ígéretes fiatal tehetségek. Még arra leszek kíváncsi, kire esik a választás Cam szerepét illetően.
Addison Timlin - "Luce"


Jeremy Irvine - "Daniel"











Veronica Roth: A beavatott

Film készül Veronica Roth A beavatott című könyvéből. Várható bemutató: 2014. március 21. Tris szerepét Shailene Woodley fogja alakítani.



Négyes szerepére Theo Jamest választották ki.


Részletes szereposztás és egyéb infók a filmről: A beavatott (Divergent)

A film első angol nyelvű előzetese már látható a film hivatalos oldalán.
Gondolom, már sokan várjuk a filmet.


A Végzet Ereklyéi: Csontváros 

Már a magyar mozikban is megy a Cassandra Clare világsikert aratott regényéből készült film. A főbb szerepekben Lily Collins és Jamie Campbell Bower látható.



Magyar szinkronos filmelőzetes itt található! Magyar feliratos előzetest pedig itt találsz.

Beautiful Creatures: Lenyűgöző teremtmények

Cami Garcia és Margaret Stohl könyvéből is film készült, ami már ez év februárjától megy a mozikban.
A film előzetese itt !
Beautiful Creatures Wallpapers - beautiful-creatures-movie Wallpaper

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:

Free Blog Templates