2013. november 20., szerda

Filmes hírek (november)

Új Vámpírakadémia filmelőzetes!


Richelle Mead Vámpírakadémia című regényéből is mozifilm készül. (A sorozat egyébként hat részes, egyelőre az első könyvet filmesítik meg.) A filmet, melyben Zoey Deutch (Rose), Lucy Fry (Lissa) és Olga Kurylenko is szerepet kapott, 2014 február 14-én, Valentin-napon mutatják be. Dmitrij Belikov szerepében Danila Kozlovskyt láthatjuk majd. Ti mit szóltok a szereplőgárdához?
Rose, Dmitrij, Lissa
Itt pedig megtekinthetitek a film új előzetesét. Nekem úgy tűnik, teljesen más hangulata van, mint a könyvnek. Nektek hogy tetszik? 

Kiderült, ki lesz Christian Grey

Miután Charlie Hunnam úgy döntött, mégsem vállalja el Grey szerepét a Szürke ötven árnyalata című regény filmváltozatában, a készítők gőzerővel keresték az új főszereplőt. A választás végül Jamie Dornan-re esett, aki az Egyszer volt, hol nem volt... (Once upon a time) című sorozatban a Vadász/a seriff szerepét alakította. Jó választásnak tűnik. Nektek mi a véleményetek?


Megérkezett A beavatott filmes posztere!

2014 márciusában kerül a mozikba Veronca Roth A beavatott (Divergent) című regényéből készült film. Most elkészült a moziplakát. Nektek hogy tetszik? Várjátok már a filmet?

6811bf24-ab2a-43ff-adf1-08de03921168_divergent-uk-poster

Az éhezők viadala: Futótűz 

November 21-én van a bemutatója Az éhezők viadala című nagy sikerű film második részének. A filmek Suzanne Collins azonos című disztópiás regénysorozatából készültek, a könyvek több millió példányban keltek el világszerte. 
A Futótűz előzetesét itt nézhetitek meg.
The Hunger Games

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Template by:

Free Blog Templates